Accord privind prelucrarea datelor

Editura Art Klett a fost declarată câștigătoare la licitația manualelor pentru anul școlar 2019-2020 cu un număr de 15 manuale.

Dintre acestea, clasificate pe primul loc sunt 7 manuale, 5 manuale ocupă locul al doilea, iar pe locul al treilea sunt 3 manuale.

Vă invităm să completați datele dumneavoastră în formularul de mai jos, pentru a fi la curent cu informații educaționale oferite de Art Klett.

Art Educational

Vom trata întotdeauna securitatea datelor dumneavoastra personale cu maxima atenție și nu le vom vinde sau pune la dispoziția altor companii pentru scopuri publicitare. Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date (în continuare “Regulamentul”) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Detalii privind prevederile acestui Regulament , precum și detalii privind prestatorii intermediari (firmele de curierat și procesatorii de plăți online), găsiți pe site-ul nostru,  la adresa https://www.art-educational.ro/politici-confidentialitate

Acordul dumneavoastra este valabil exprimat până la data de 31.12.2021, dar poate fi retras oricând, în întregime sau parțial, trimițand un mail la adresa confidentialitate@art-educational.ro sau poate fi modificat  accesând formularul aici .