Acord pentru prelucrarea datelor personale – educatori

10 motive pentru care OLA nu trebuie să lipsească din grădiniță:

1. Este primul curs de educație timpurie din România, care pune la baza dezvoltării aptitudinilor EMPATIA și COMUNICAREA NONVIOLENTĂ

2. Parteneriat educațional ANCV (Asociația Pentru Comunicarea Nonviolentă) – www.nonviolenta.org

3. Structurare inteligentă a programului prin planificarea săptămânală și sugestii de activități oferite pentru fiecare zi a săptămânii cu ajutorul Ghidului Educatorului.

4. Cadru motivațional pentru copii – cerințe adaptate specificului vârstei și nivelului de cunoștințe.

5. Obiective bine definite în educația copilului – dezvoltarea liberă a personalității, dezvoltarea capacității de a interacționa, descoperirea propriei identități, dezvoltarea unei imagini de sine pozitive.

6. Diversificarea programul zilnic al grupei prin organizarea de evenimente speciale, precum: Ziua Girafei, Ziua Zmeielor sau Ziua Pinguinilor.

7. Colaborare mai facilă cu părinții, prin consilierea cu privire la dezvoltarea copilului, cu ajutorul sugestiilor psihologului integrate în ghidul educatorului.

8. Părinții vă vor aprecia mai mult munca, datorită rezultatelor zilnice vizibil superioare la nivelul competențelor dobândite de copii.

9. O mai bună relaționare cu copiii prin folosirea “limbajului girafei”, bazat pe empatie și comunicare non-violentă.

10. Avizat M.E.N

Acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Vom trata întotdeauna securitatea datelor dumneavoastră personale cu maxima atenție și nu le vom vinde sau pune la dispoziția altor companii pentru scopuri publicitare. Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare “Regulamentul”) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Detalii privind prevederile acestui Regulament , precum și detalii privind prestatorii intermediari (firmele de curierat și procesatorii de plăți online), găsiți pe site-ul nostru,  la adresa https://www.art-educational.ro/politici-confidentialitate