Autorii manualului de limba engleză pentru studiu intensiv

Ben Goldstein este profesor de limba engleză, formator și autor de materiale educaționale. Are o experiență didactică de peste douăzeci de ani, dobândită în școli din Marea Britanie, Spania și Hong Kong. În prezent, predă un curs de Redactare în cadrul unui master class ESOL online pentru „The New School“, New York. Preocupările sale actuale vizează schimbările pe care le suportă limba engleză în calitatea ei de limbă de circulație, utilizarea imaginilor și a unor tipuri diferite de text în redactarea unui text și dezvoltarea sensibilității elevilor față de dimensiunea interculturală la clasă.

 

 

 

 

 

Ceri Jones are o experiență de peste treizeci de ani în predarea limbii engleze ca limbă străină. A lucrat ca profesor și formator în Italia, Ungaria, Spania și Marea Britanie. Este autoare a numeroase manuale de limba engleză pentru ciclul gimnazial și a realizat numeroase materiale-suport pentru perfecționarea limbii engleze. În prezent, activează ca scriitor independent și formator în Spania.

 

 

 

 

 

David McKeegan este un autor independent de materiale de predare a limbii engleze, cu o experiență de șaisprezece ani în domeniu. De numele său se leagă conceperea itemilor pentru Cambridge ESOL (de la nivelul Key English Test la cel Proficiency).

 

 

 

Cristina Rusu este profesor la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca și are o vastă experiență în predarea limbii engleze. Este, totodată, un reputat traducător și autor de manuale și de materiale educaționale destinate studiului limbii engleze la gimnaziu. Din 2010 este formator și membru al asociației profesionale din domeniul educației „Learn and Vision Cluj“.

 

 

 

 

 

 

Diana Todoran este profesor de limba engleză și administrator al Centrului de pregătire și pretestare Cambridge la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca. Este specializată în elaborarea și predarea unor cursuri opționale precum Debate sau Cursuri de pregătire Cambridge (PET, FCE, CAE). Din 2013, este colaborator la British Council și Cambridge ESOL, experiență bine-venită în ceea ce privește implicarea alături de autorii britanici în realizarea primelor manuale Cambridge destinate școlilor din România.